23/5/09

Τhat is what MVP's do



Μετά και την δεύτερη αποτυχία του Ολυμπιακού να κερδισει τον Παναθηναϊκό σε ενα παιχνίδι που κρίθηκε στο τελευταίο σουτ, ένα βίντεο που σίγουρα θα τους φανεί χρήσιμο εάν το μελετήσουν.

15/5/09

Cult Greek Movies Songs No2

Το ελληνικό τουριστικό θαύμα περιγράφεται γλαφυρά από τον Σταμάτη Γαρδέλη στην Έφη Πίκουλα.Live your myth in Greece.

Cult Greek Movies Songs


Ένας μικρός φόρος τιμής από το blog σε ένα τραγούδι που σημάδεψε μια ολόκληρη εποχή .Μαγιό, σκληρό ροκ και γκόμενες. Μια γροθιά εκτοξεύεται από την ταράτσα του Γαρδέλη κατευθείαν στο στομάχι της κοινωνίας.

14/5/09

Η φωτογραφία της ημέρας

Εστω και έτσι... παράθυρο στον ήλιο

Ελλάδα έχεις ταλέντο, αλλά όχι μυαλό…


Την ώρα που η Ελλάδα μας «πληγώνεται» από τα πολιτικο-οικονομικά σκάνδαλα, την ώρα που ο Ελληνας μετρά και το ευρώ για να βγάλει τον μήνα, την ώρα που χιλιάδες κόσμος ζει κάτω από τα όρια της φτώχιας, την ώρα που ο πρωθυπουργός δηλώνει «κουρασμένος» (λες και έκανε και τίποτα…), την ώρα που ο διάδοχος του δείχνει χειρότερος και από τον τωρινό, την ώρα που η Βουλή διακόπτει τις εργασίες της λόγω… διαφημίσεων, βρίσκουμε χώρο και χρόνο για να δώσουμε αξία στο παράλογο. Ποιο είναι αυτό; Ο ίδιος ο ταλαιπωρημένος Ελληνας ζει και αναπνέει για την Eurovision. Στήθηκαν και απόψε χιλιάδες κόσμος για να δει τον Σάκη που στείλαμε όλοι μαζί (με τα χιλιάδες ευρώ μας) να εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε ένα διαγωνισμό τραγουδιού για «λίγους». Οι «πολλοί» και αύριο το πρωί θα ξυπνήσουν στις 07:00, θα σχολάσουνε στις 17:00 για να πάρουν το 700ευρώ τους. Στο σπίτι, στον καφέ, στο φαγητό θα συζητήσουν για τον Σάκη και το πανηγυράκι της Μόσχας. Κάθε χρόνο το ίδιο παραμύθι. Η εθνική μας υπερηφάνεια βρίσκει και πάλι πεδίον δόξης λαμπρόν…
Το Star που με το ζόρι λέει μία πολιτική είδηση της προκοπής έστειλε πέντε απεσταλμένους στην Ρωσία. Οι ρεπόρτερ του δίνουν «μάχη» για το μεγάλο παρασκήνιο της βραδιάς. Τι θα φορέσει, τι είπε και τι δεν είπε το ελληνικό «είδωλο», τι έκανε και δεν έκανε ο σκηνοθέτης και όλα αυτά που θα γεμίσουν ακόμα ένα 24ωρο του ταλαιπωρημένου Ελληνα. Ελλάδα έχεις ταλέντο, αλλά όχι μυαλό. Διότι αν είχαμε δεν θα αφήναμε τα χιλιάδες λαμόγια με τον μανδύα του βουλευτή και των αυλικών τους να μας κλέβουν. Εχουμε αυτό που πραγματικά μας αξίζει. Είμαστε η Ελλάδα που πρέπει στον Ελληνα. Το δάκρυ για τον Ευγένιο Σπαθάρη θα γίνει μεμιάς ξεφάντωμα για τον Σάκη. Ας τα ξεχάσουμε όμως όλα αυτά. Η ώρα της μεγάλης μάχης πλησιάζει. Σάκη σε εσένα κρέμεται το είναι μας. Τα πάντα… όλα.

Από τον φίλο μου Τάσο Καπετανάκο

7/5/09

Η φωτογραφία της ημέρας


Ο Τιερί Ανρί και o Λίονελ Μέσι σε τρυφερό ενσταντανέ κατά την διάρκεια της προπόνησης πριν το μεγάλο δεύτερο ημιτελικό με την Τσέλσι.

5/5/09

Cinema Scenes No4

H τελευταία σκηνή απο την ταινία του Sam Mendez “American Beauty” η οποία κέρδισε πέντε Όσκαρ συμπεριλαμβανόμενου καλύτερης ταινίας και σκηνοθεσίας. Όνειρα και φιλοδοξίες σκορπίζονται όπως μια σακούλα από τον άνεμο. Παρόλα αυτά ο Κέβιν Σπέισι πεθαίνει χαρούμενος δηλώνοντας ότι είναι δύσκολο να είσαι θυμωμένος όταν υπάρχει τόση ομορφιά στον κόσμο.

4/5/09

Η φωτογραφία της ημέρας

Μεξικανοί πολίτες φορούν μάσκες κατά την διάρκεια των μετακινήσεων για να αποφύγουν την έκθεση στην γρίπη των χοίρων.