10/4/09

Το Σεξ είναι όλα τα λεφτά!!!


Ο καθηγητής σεξουαλικής υγείας Θάνος Ασκητής επιβεβαίωσε την δευτέρα το απόγευμα στον ραδιοφωνικό σταθμό City Fm, τα ευρήματα της έρευνας του Ινστιτούτου Ψυχικής & Σεξουαλικής Υγείας τα οποία επιβεβαιώνουν πως η οικονομική κρίση ενισχύει την λίμπιντο. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Συμβουλευτικής Γραμμής Σεξουαλικής Υγείας, ο αριθμός των καλούντων παρουσιάζει αύξηση τον τελευταίο μήνα (Οκτώβριο 2008) σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα (Σεπτέμβριο 2008) που φτάνει κοντά στο 40%. Το χρονικό διάστημα του Οκτωβρίου είναι η περίοδος που η παγκόσμια οικονομική κρίση έχει γίνει αισθητή στην Ελλάδα.(???)

Η ζωή όπως την γνώριζαμε καταρρέει σαν χάρτινος πύργος. Οι ιστορίες έλεγαν πως οι γυναίκες εκβίαζαν σεξουαλικά τους συντρόφους τους σε αντάλλαγμα καταναλωτικών αγαθών, όπως χριστουγεννιάτικα ταξίδια στην Disneyland, Πάσχα στο Ματογιάννι, ψηλοτάκουνες γόβες από τον Χαραλά. Οι άντρες έως τώρα έβρισκαν σεξουαλική ευχαρίστηση σε τετραπύρινους επεξεργαστές, 40’άρες full HD οθόνες και ζάντες αυτοκίνητων.

Όλα τα παραπάνω είναι πλέον παρελθόν, ένα κακό όνειρο. Η αφραγκία μας φέρνει κοντά. Τέρμα στα “στεγνά” βράδια όπου οι γυναίκες χάζευαν τηλεόραση εξαντλημένες από τον καταναλωτικό μαραθώνιο της Τσακάλωφ και οι άντρες ταλαιπωρούνταν προσπαθώντας να μπορέσουν να βρουν τρόπο να μπορέσουν να βάλουν στην οθόνη του αυτοκίνητου τις λειτουργίες του GPS, του DVD και της παράλληλης ανοιχτής ακρόασης σε συνομιλία με κινητό.

Η οικονομική κρίση αφύπνισε τα σεξουαλικά μας ένστικτα. Τα φορολογικά μέτρα του Παπαθανασίου ηχούν σαν ερωτικό κάλεσμα στα αυτιά μας. Μια κορώνα απελπισίας από το δελτίο του Ευαγγελάτου αρκεί για να βάλει “φωτιά” στα στρώματα.

Η "αφραγκία" μας φέρνει κοντά. Η οικονομική κρίση θα μας βοηθήσει να κατανοήσουμε τις πραγματικές αξίες της ζωής. Τα χρήματα σύντομα θα μετατραπούν σε άχρηστα χαρτονομίσματα. Εκτός εάν χρησιμοποιούνται για την αγορά προφυλακτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου